AUDITANTEN/TOETSENIST GEZOCHT (Omgeving Heemskerk)

AUDITANTEN/TOETSENIST GEZOCHT (Omgeving Heemskerk)

Door Jekyll & Hyde - 28 november 2021

Dr. Jekyll & Mr. Hyde is een band die al 16 jaar, in wisselende samenstelling, bestaat. Niet onverdienstelijk mogen we zeggen, want we zijn een bekende band in de ruime IJmond e.o. We treden gemiddeld 10 x per jaar op: van kroegen tot kermistenten.

Omdat onze toetsenist naar het buitenland vertrekt, zoeken we dus een andere om dit in te vullen. Wel natuurlijk met enige bandervaring. De cultuur in de band is er een van gelijkwaardigheid, “boy-night-out” (zowel bij optredens als repetities), open en eerlijk én ambitieus in hetgeen wat we doen (when you do it: do it as the best).

Op de media pagina staan een aantal nummers om een goede impressie te krijgen wat we zijn en wat we graag doen. Het repertoire laat zich omschrijven als classic rock in en uit een verrassende hoek. Niet al te veel standaard nummers die veel coverbands spelen: nope……je bek valt er van open. Daarnaast hebben we de ambitie als side-project de eerste 2 LP’s van The Black Crowes te spelen, als tributeband. De focus ligt echter op het reguliere repertoire.

Samenstelling:
Gitaar
Drums
Bas
Zang
Toets: VACANT

Heb je interesse na het luisteren van de nummers? Reageer via het contactformulier óf neem contact op met 06-40185099 (Marcel)